fredag 15 juli 2011

Vacanza

Ikväll började vår semester! I år blir det tyvärr bara fyra veckors ledighet för barnen och för oss. Eftersom jag började ett nytt jobb i mitten av maj är jag ändå tacksam över att jag fick fyra veckors betald förskottssemester, även om jag inte fick välja vilka veckor. Nu blev det vecka 29-32 och det är gott nog.

Vi firade semestern med lite jordgubbar och Prosecco (alt. päroncider för barnen) och sen åt vi baconlindad kycklingfilé med balsamvinägersås. Urgott!

Imorgon kommer Storasyster för att chilla och underhålla småbrorsorna när vi packar och fixar inför husvagnssemestern. Vi har inte riktigt bestämt när vi rullar iväg, men det ska bli så skönt när vi gör det. Det är så enkelt att bo i husvagn, tycker jag. Man har det man absolut måste och man får tid för att njuta av att bara vara. Vi har ju också införskaffat en ny(are) husvagn detta år och vi trivs mycket bra med den.

Semesterrapport kommer!

1 kommentar:

  1. Grattis till semestern! Suck. Husvagnssemester. Det är nåt visst det...Fast vi tyckte att barnen växte ur den till slut. Men då och då säger vi att det skulle vara mysigt att ha en igen. Kanske blir när barnen flyttat hemifrån...?
    Ha det så bra när ni väl åker i väg!

    Kram // AH

    SvaraRadera