Meny
Förrätt
Filodegsknyten med lufttorkad skinka, oliver, tomatpuré och västerbottenost
Galiamelon
Ruccola med balsamicosås
Varmrätt
Ungsstekt rostbiff med rotfruktsgratäng
Bearnaisesås
Tomat- och rödlökssallad
Efterrätt
Till maten drack vi ett rött sydafrikanskt vin, Bundustar (och barnen fick Willy's Premier cola).
Lyckas aldrig med fokusen på mitt 50mm-objektiv... Detta är dock förrätten. |
Men Åååå, vad gott allt det där lät! Och vilket bra sätt att prova ut olika menyer på. Vi hade en period när vi lagade trerätters på fredagskvällarna, men det har visst runnit ut i sanden...Kul att utmana sig själv, och kul när båda är engagerade i matlagningen!
SvaraRaderaBeträffande objektivet, som du frågade om, så använder jag alltid vårt 18-55 vr-objektiv. Jag har också ett fast 50 objektiv, men det använder jag aldrig. Blir det bättre om du fokuserar manuellt? (Eller det kanske du gör?)
Lycka till och kram!
// AH